Consiliul
Județean Cluj

România
100

Director fondator: Mircea Arman, 2015

Director fondator revista pe suport material: Ioan Slavici, 1884

weekly magazine in english,
romanian and italian

Concursul Naţional de Literatură „Ioan Slavici”

Concursul Naţional de Literatură „Ioan Slavici”

– textele pot fi trimise până în 10 noiembrie 2018 –

Revista de cultură „Tribuna”, în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj, organizează a șasea ediţie a Concursului Naţional de Literatură „Ioan Slavici”. Concursul conţine două secţiuni: roman și proză scurtă.

Pot participa autori de toate vârstele, cu sau fără volume personale publicate, cu condiţia ca textele trimise pentru concurs să fie inedite. Pentru roman, se va trimite un fragment de maximum 20 de pagini; pentru proza scurtă, numărul textelor rămâne la latitudinea autorului, cu condiţia ca acestea să nu însumeze mai mult de 20 de pagini.

Juriul va fi format din redactori ai revistei „Tribuna” – critici literari, eseiști şi prozatori.

Premiile constă în publicarea textelor în revista „Tribuna”.

Festivitatea de premiere şi manifestările adiacente concursului se vor desfăşura la Cluj-Napoca, în cadrul Zilelor „Ioan Slavici”, între 14-16 decembrie 2018, la care premianții concursului vor fi invitați.

Materialele vor fi expediate prin email, ca documente atașate, pe adresa redactiatribuna@gmail.com cu mențiunea expresă “Pentru Concursul Slavici”!

Nu se acceptă mesaje neconforme cerințelor, scanări după manuscrise sau texte inserate în corpul mesajului trimis. Autorii sunt rugați să precizeze secțiunea la care se înscriu – roman sau proză scurtă.

Lucrările pot fi trimise până la data de 10 noiembrie 2018. Informaţii suplimentare la Redacția Tribuna, tel. 0264-591498.

Leave a reply

© 2024 Tribuna
design: mvg