Consiliul
Județean Cluj

România
100

Director fondator: Mircea Arman, 2015

Director fondator revista pe suport material: Ioan Slavici, 1884

weekly magazine in english,
romanian and italian

Concursul „Cea mai bună piesă românească a anului 2015”

Uniunea Teatrală din România – UNITER anunţă că ediţia 2015 a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului” primeşte piese de teatru pentru înscrierea în competiţie până la data de 01 februarie 2016 (data poştei).

 

Piesele vor fi trimise în format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail) prin poştă sau vor fi depuse direct la Secretariatul UNITER. Textele nu vor fi semnate şi vor avea un motto scurt pe pagina de titlu. Precizăm că acest motto înlocuieşte doar numele autorului, nu şi titlul. Piesa trebuie să aibă titlu propriu.

 

CD-ul ce conţine piesa înscrisă la Concurs va fi însoţit de un plic închis în care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Acelaşi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris şi pe plicul închis cu datele de identificare.

 

În cazuri bine motivate, piesele pot fi trimise în format dactilografiat, prin poştă sau depuse direct la Secretariatul UNITER. Pentru buna desfăşurare a Concursului, rugăm să se aleagă varianta trimiterii în format CD.

 

Nu se primesc în concurs piese scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

 

Adresa poştală pentru înscrierea pieselor: Str. George Enescu nr. 2-4, sector 1 Bucureşti, cod poştal 010305, cu menţiunea „Pentru Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2015”.

 

Concursul, premiul şi tipărirea piesei câştigătoare sunt finanţate prin efortul şi sub egida Casei Regale a României.

UNITER

Leave a reply

© 2024 Tribuna
design: mvg